Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Μια νύχτα με φεγγάρι στο Valis!


Μάθαμε την χαρμόσυνη είδηση ότι αύριο στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο Valis της Αγριάς Βόλου θα μιλήσει ο κύριος Κασιδιάρης. Η έλευση του εδώ σημαίνει προφανώς ότι στηρίζει τον αγαπημένο του στενό φίλο και τέως βουλευτή κύριο Ηλιόπουλο. Δικαίωμα του αναφθαίρετο και επιθυμητό να μιλάει για την πατρίδα αλλά θα πρέπει ο κύριος Κασιδιάρης πριν αποφασίσει να στηρίξει κάποιον έστω και αν αυτός είναι κολλητός του να ρωτά πρώτα από πρώτο χέρι για να μαθαίνει τα πεπραγμένα αυτού. Και τελικά τι μας ενδιαφέρει κύριοι τη στιγμή που η πατρίδα καίγεται; Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι να εξασφαλιστούν άνθρωποι ανιστόρητοι που χρησιμοποιούν τον μανδύα του εθνικισμού μόνο και μόνο για να απολαύσουν το τζακούζι του Valis και να διαλύσουν ότι απέμεινε από το πατριωτικό κίνημα στον Βόλο συνεχίζοντας το καταστροφικό έργο της προηγούμενης θητείας τους; Αυτά που κατηγορούσαμε τόσα χρόνια στο παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα της οικογενειοκρατίας και των κουμπάρων ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσουν οι εθνικιστές που επιθυμούν να σώσουν την πατρίδα. Ο Θουκυδίδης αγαπητέ κύριε Κασιδιάρη έλεγε ότι σε περιπτώσεις εσχάτης ανάγκης τα ηνία της πατρίδας επιβάλλεται να τα αναλαμβάνουν οι άξιοι! Άρα κύριε Κασιδιάρη  αν θεωρείτε εαυτόν άξιων πατριώτη θα πρέπει να ξεκινήσετε να ψάχνετε στελέχη όπως εσείς, η κυρία Σβερώνη και πολλοί άλλοι και άλλες που τιμούν το λόγος τους και είναι πραγματικά ικανοί να αναλάβουν τις τύχες της πατρίδος την ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική στιγμή. Να σας ενημερώσουμε αφού δεν γνωρίζετε τα πεπραγμένα του κυρίου αυτού στο νόμο. Με λίγα λόγια κύριε Κασιδιάρη θα σας πούμε πρώτα τι δεν έκανε:
1) Δεν σεβάστηκε τον αγώνα κάποιων γνήσιων πατριωτών που δεν επιζητούσαν θέσεις και αξιώματα παρά μόνο  το καλό του τόπου και της πατρίδος.
2) Δεν αγωνίστηκε ως όφειλε για τα προβλήματα της Μαγνησίας και τον πολιτών της.
3) Δεν κοίταξε με ταπεινότητα και ζήλο τα προβλήματα των γνήσιων αγωνιστών που τον στήριξαν. Αρχικά πιστεύοντας ότι είχε λόγω και εννοούσε αυτά που έλεγε.
4) Δεν τήρησε τον λόγω του και τις υποσχέσεις του αντιθέτως δημιούργησε πολλά προβλήματα στη πόλη και εξέθεσε τον εθνικισμό.

Τι έκανε;

1) Δημιούργησε διχόνια, διάσπαση και εμφυλιακό κλίμα στη τάξη του ευρύτερου πατριωτικού χώρου.
2) Ήταν ο καλύτερος τουρίστας που πέρασε από τον Βόλο και ο καλύτερος πελάτης στην πισίνα του Valis.
3) Έκανε τον μάγκα στους πολιτικούς του αντιπάλους πίσω από την ασπίδες των ματατζήδων.

Εμείς οι ασήμαντοι στρατιώτες του πραγματικού ελληνικού ριζοσπαστικού εθνικισμού που δεν έχουμε καμία σχέση με πάση φύσεως εξουσία και ιδεών ξενόφερτων που κάποτε μάτωσαν την πατρίδα μας. Εφιστούμε την προσοχή σας στις ενέργειεs σας εφεξής. Καλή σας επιτυχεία στο εκλογικό σας τριώδειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου